Afspraak maken

+31 6 15545117

E-mail

info@removeall.nl

Openingstijden (alleen op afspraak)

Ma-Za 09:30-20:00

Oksel Wax

Bij het waxen van de oksels worden de haren verwijderd met hot wax/ hard wax dit is de beste methode ten opzichte van scheren of andere onaangename ontharingsmethodes.  Doordat de haartjes volledig inclusief haar wortels worden verwijderd heb je daarna mooie gladde oksels. Daarnaast is het ook hygiënischer, omdat je transpiratie niet aan de haartjes meer kan hechten, waardoor er soms een onaangename geur kan ontstaan.

Is het waxen van de oksel pijnlijk? Ik gebruik een speciale wax die gemaakt is voor de gevoelige zones op het lichaam, zodat jouw wax ervaring vrijwel pijnloos zal verlopen. Uiteraard kan het wel gevoelig zijn, maar dat trekt gelijk weer weg.

Wil je ook mooie gladde oksels? Boek dan een afspraak om je oksels te laten waxen.

Rug wax

Deze behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Voor de mannen die altijd gewend zijn om hun rug te scheren is waxen de oplossing voor te snel terug kerend haar na het scheren. Het haar blijft een aantal weken weg en je hebt een mooie gladde rug. Wil je als man zomers lekker lang kunnen genieten van een ontbloot bovenlijf begin dan nu met waxen voor het beste resultaat.

Onderrug wax

Heb je last van haar wat net boven je billen groeit tot aan het midden van je rug ,dan kan dat best vervelend zijn als vrouw zijnde. Bij Removeall Waxing weten we hoe lastig dat kan zijn. Daarom helpen wij je graag om het haar netjes te verwijderen zodat je weer prettig in ondergoed en bikini kunt lopen.

Brazilian wax 

 Bij een Brazilian wax worden alle haren verwijderd rondom de schaamstreek, hierdoor heb jij weken lang profijt van een haarloze, zachte en gladde huid “down under”. Deze behandeling is een van de meest populaire wax behandeling op dit moment en word steeds populairder. 

Wil je op vakantie of er in de zomer maanden smooth bij lopen? Begin dan op tijd met waxen. Pas na de eerste drie keer waxen met tussen poses van ongeveer 3 weken is je haarcyclus voldoende gewend om te waxen en komen er steeds minder haartjes terug. Dit is na de eerste keer waxen al het geval, maar mijn advies is om de wax behandeling gemiddeld na  3 keer te herhalen voor het allerbeste resultaat.  Ik zorg ervoor dat jij je zoveel mogelijk op je gemak zult voelen tijdens een brazilian wax en neem dan ook graag de tijd voor je. Ik leg je de stappen uit wat we gaan doen en voor je het weet ga jij smooth de deur uit! 

Is een Brazilian wax pijnlijk?

Het kan de eerste keer wat gevoelig zijn, omdat je haren misschien niet gewend zijn om incl. haarwortel verwijderd te worden, maar de keren erna weet je wat je kunt verwachten en kan je straks niet wachten om je volgende wax afspraken in te plannen. Ik maak gebruik van de beste Brazilian waxtechniek waardoor jouw Brazilian wax zo prettig mogelijk zal verlopen.

Overweeg je of een brazilian wax wel wat voor jou is dan zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. 

  1. Bij gebruik van sommige medicatie kan de huid wat dunner worden waardoor er meer kans is op huid beschadiging. Ik adviseer je graag over de mogelijkheden.
  2. Zorg ervoor dat je minstens 0,5 tot 1 cm haargroei hebt ongeveer ter grote van een rijst korrel. Anders heb je kans dat de wax de kleinere haartjes niet goed kan meepakken.
  3. Je haargroei heeft fases waarin deze groeien, voor de beste resultaat adviseer ik om ongeveer drie weken te wachten met waxen na je eerste wax behandeling en tussendoor niet te scheren of andere ontharingsmethoden te gebruiken.