Afspraak maken

+31 6 15545117

E-mail

info@removeall.nl

Openingstijden (alleen op afspraak)

Ma-Za 09:30-20:00

Waarom waxen bij Remove All waxing salon ?

Als je altijd al gewend bent aan scheren ken je the struggle van harde stoppels die terug komen en jeuk op het moment dat de haren weer gaan groeien. Ook ben je het vast zat om bijna om de dag te moeten scheren omdat je haartjes weer snel terug komen. Daar is een oplossing voor namelijk waxen!

Wat houd waxen in? En hoe gaat het in zijn werking?

Waxen is een ontharingsmethode waarbij de haartjes inclusief haarwortel uit de huid worden getrokken. Bij waxen wordt de wax op het lichaamsdeel gesmeerd waar de ontharing plaats gaat vinden en als de wax opgedroogd is word het met een snelle beweging verwijderd.

Doordat de haartjes inclusief  haarwortels mee gaan houd je een zachtere huid over en komen de haartjes minder dik terug en duurt het langer voordat de haartjes terug komen. Gemiddeld zo’n 3 tot 6 weken afhankelijk van je haargroei en hoe vaak je huid gewend is om te waxen.  

Benieuwd of waxen iets voor jou is of heb je nog vragen? Je kunt me altijd een bericht sturen! En natuurlijk ben je van harte welkom om langs te komen in de salon.

Is waxen gevoelig?

De mate van gevoeligheid verschilt per persoon, dit heeft te maken met; de gevoeligheid van de huid, jouw gevoeligheid, het gebied waar je gewaxt wordt, het tijdstip van de dag, of het je eerste keer is, de periode voor of na je menstruatie, of je stress ervaart en of je weerstand laag is.

De eerste keer is meestal het meest gevoelig, zeker als je altijd geschoren hebt. Dan zijn de haartjes dik en stuk en dat voel je. Maar wees gerust, van alle klanten die de afgelopen jaren bij ons zijn geweest geeft meer dan 90% aan dat de behandeling goed te doen was. Bij Remove All vinden wij het erg belangrijk dat je tevreden terug komt!

Hoe lang moeten de haartjes zijn?

De ideale lengte is 0,5 cm en de maximale lengte is 1 cm. Bij te lange haartjes heb je kans dat de haartjes afbreken en je dus een minder mooi resultaat hebt. Bij langere haren is het waxen gevoeliger.

Hoe kan ik mij het beste voorbereiden op een wax behandeling?

Het belangrijkst is om 24 uur voor en na de behandeling:

  • Niet van de zonnebank gebruik te maken
  • Niet scrubben
  • Niet zonnebaden zonder beschermende kleding
  • Niet intensief sporten, dit is verband met irritatie door transpiratie
  • Na de behandeling een verzorgende creme te gebruiken die de huid herstelt

Hoe vaak moet ik waxen?

We raden aan om gezicht en oksels elke 2 tot 3 weken te laten waxen. De rest van het lichaam kan elke 4 a 5 weken.

Kan ik worden gewaxt als ik een intieme piercing heb?

Ja, u kunt uw piercing gewoon laten zitten dit heeft geen invloed op de wax behandeling. De wax hecht zich alleen aan de haren en niet aan de huid of de piercing.

Kan ik waxen als ik zwanger ben?

Waxen tijdens je zwangerschap is geen probleem. Waar je wel rekening mee moet houden dat je extra gevoelig bent en dat het waxen dus minder comfortabel kan zijn. 

Kan ik mij laten waxen tijdens mijn menstruatie?

Waxen wanneer je menstrueert is geen probleem. Wij willen wel graag dat je tijdens de behandeling een tampon draagt. Het kan zijn dat je tijdens je menstruatie wat gevoeliger bent, gelukkig hebben wij de juiste materialen en technieken in huis om de behandeling zo prettig mogelijk voor je te maken.

Wat is de minimale leeftijd om een wax behandeling te doen?

Iedereen boven de 18 jaar. Vrouwen onder de 18 jaar worden alleen behandeld met toestemming van ouders/verzorgende(n). Tijdens de eerste waxbehandeling zullen ouders/verzorgers voorafgaand in persoon toestemming moeten geven.

Kan ik mijn kinderen mee naar de salon nemen?

Helaas kunnen wij geen kinderen in de salon toestaan. 

remove all waxing hem noord-holland